Når du åbner en e-mail i Microsoft Office Outlook Web Access, vises den i formularen til læsning af meddelelser.
Formularen til læsning af meddelelser viser følgende oplysninger:
Højreklik på afsenderens navn eller en e-mail-adresse, og vælg Føj afsender til listen over afsendere, der er tillid til for at føje afsenderen af en meddelelse til listen over afsendere, der er tillid til.
Hvis alle meddelelser fra en afsender skal opfattes som uønsket e-mail, skal du højreklikke på afsenderens navn eller e-mail-adresse og derefter vælge Føj afsender til liste over blokerede afsendere. Når du gør dette, flytter Outlook Web Access også afsenderens meddelelse til mappen Uønsket e-mail.
Højreklik på modtagerens navn eller en e-mail-adresse, og vælg Føj til listen over modtagere, der er tillid til for at føje en modtager til listen over modtagere, der er tillid til.
Højreklik på modtagerens navn eller en e-mail-adresse, og vælg Føj til listen over modtagere, der er tillid til for at føje en kopimodtager til listen over modtagere, der er tillid til.
Tip! Dobbeltklik på navnet på en afsender eller modtager i boksen Fra, Til eller Cc for at få yderligere oplysninger om personen, f.eks. postadresse eller telefonnummer.
Højreklik på navnet på afsenderen eller en af modtagerne, og klik på Føj til kontaktpersoner for at føje personen til mappen Kontaktpersoner.
Hvis læseruden er aktiveret, kan du få vist oplysninger om afsenderen eller en af modtagerne ved at dobbeltklikke på personens navn i den viste meddelelse.
på værktøjslinjen for at oprette en regel, baseret på egenskaberne i en meddelelse. Yderligere oplysninger finder du i Oprette en regel.
Tip! Hvis du vil markere en meddelelse, du har åbnet eller læst, som ulæst, skal du markere den og trykke på CTRL+U. Hvis du vil markere en meddelelse som læst, skal du markere meddelelsen og trykke på CTRL+Q. Du kan også højreklikke på meddelelsen og vælge Marker som ulæst
eller Marker som læst
i genvejsmenuen.
for at slette dem.Tip! Hvis du vil markere flere meddelelser lige efter hinanden, skal du klikke på den første og den sidste meddelelse i serien, mens du holder SKIFT-tasten nede. Hvis du vil markere flere meddelelser, der ikke er placeret lige efter hinanden, skal du holde CTRL-tasten nede, mens du klikker på hver af de meddelelser, du vil slette.
på værktøjslinjen for at slette en åbnet meddelelse.Bemærk! Alle slettede meddelelser sendes til mappen Slettet post. De fjernes ikke permanent, før du sletter dem i mappen Slettet post.
Du kan arrangere meddelelser i offentlige mapper og e-mails i postkassen. Du kan flytte eller kopiere en meddelelse til en eksisterende mappe eller til en ny mappe. Du kan også trække meddelelser mellem Exchange-postkassemapper.
Sådan flyttes eller kopieres en meddelelsesmappe til en eksisterende mappe
på værktøjslinjen.Tip! Du kan også flytte eller kopiere en meddelelse uden at åbne den. Åbn den mappe, der indeholder meddelelsen, marker den på listen over meddelelser, og klik på Flyt/kopier
på værktøjslinjen. Følg samme fremgangsmåde som ovenfor.
Sådan flyttes eller kopieres en meddelelsesmappe til en ny mappe
på værktøjslinjen.Copyright Microsoft Corporation 2003.
Alle rettigheder forbeholdes. Vilkår for anvendelse.